KeyWare houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met het maken van branche-specifieke oplossingen voor relatiebeheer. En met succes. Met name in de vastgoedsector is KeyWare een begrip.
Wij maken niet alleen maatwerk, maar verbouwen ook bestaande applicaties die wel een technische of optische opfrisser kunnen gebruiken. Toepassingen voor in de cloud, op uw eigen server op uw eigen kantoor of in uw eigen datacenter. Daag ons gerust uit.

Maatwerk

De acceptatie van nieuwe software is over het algemeen matig door de mensen die er mee moeten gaan werken. Daarop zullen uw medewerkers geen uitzondering zijn. Men kan de indruk krijgen meer met registreren bezig te zijn dan met het eigenlijke werk en bovendien groeit de angst om gecontroleerd worden.
KeyWare kijkt met het oog van haar gebruikers naar bestaande processen en focust op laagdrempeligheid in gebruik door eenvoud, en dáár zijn de functies op afgestemd.
Succesvolle implementaties worden gekenmerkt door software en procedures die de medewerkers juist helpen hun dagelijkse taak beter te kunnen verrichten. De medewerkers krijgen meer plezier in hun werk en dat merken uw klanten.

Implementatie

We helpen u graag met de implementatie van CRM software in uw organisatie, zelfs als we de software niet zelf geleverd hebben. CRM is namelijk niet alleen software; het is een mentaliteit: iedereen in de organisatie met ervan doordrongen zijn dat kennis over relaties thuis horen in de organisatie en niet in de hoofden van medewerkers. En dat gaat niet vanzelf. Laten we in gesprek gaan om te kijken hoe we de CRM-gedachte samen kunnen laten landen.