Clement Keyzer KeyWare

Over ons

Eind 2002 startte Clement Keyzer zijn onderneming. Met als doel om een nichemarkt te bewerken; die van de projectinrichters.
Natuurlijk niet toevallig, gelet op de 7 jaren logistieke en commerciële ervaring die hij had opgedaan bij Kembo in Veenendaal.

Projectinrichters hadden een specifiek probleem; hoe managen we de relatie van ons intermediair-kanaal. De opdrachten komen in deze branche nogal eens via de zij-ingang binnen. Er wordt vaak meer tijd gestoken in het managen van de relatie met architecten, ARBO-diensten en adviesbureau’s dan de relatie met klanten. Maar welke intermediairs zorgen nu precies voor de business?
KeyWare ontwikkelde de Relationshipmanager. Een branche-specifieke CRM-IRM oplossing. Één probleem. Het ging slecht in de branche. Ondernemers durfden niet te investeren in nieuwe software. Zelfs niet als deze ervoor zou zorgen om de zaak weer op de rit te krijgen. Uiteindelijk lukte het om een aantal licenties te verkopen, wat voldoende zekerheid bood om voor andere branches te gaan ontwikkelen. Op dit moment staat KeyWare er goed voor. We maken de allerbeste sales en marketing tools en daar zijn we ongelofelijk trots op.

KeyWare werkt op dit moment met 2 vaste medewerkers en een team van 10 freelancers. Een klantenbestand om trots op te zijn en een aantal standaard oplossingen die menige onderneming hebben geholpen om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

  • De allerbeste tool voor nieuwbouwmakelaars: KeyWare VIPS
  • De nummer 1 B2B sales & marketing tool: KeyWare LeadSuite
  • Verwachting overtreffende maatwerk projecten; op tijd en binnen budget.
  • Maximaal converterende websites
  • Deskundige consultants
Access
html
.net